Opinia Timisoarei

FOTO si VIDEO SOCANTE! Fetita calcata de tramvai si tarata zeci de metri la Timisoara, in Piata Iosefin, chiar in fata scolii unde invata!

TIMISOARA. Accident teribil chiar in fata Pietei Iosefin din Timisoara! O fetita de 14 ani a fost surprinsa de tramvaiul 2, izbita si mai apoi tarata 50 de metri. Nenorocirea s-a petrecut, se pare, chiar pe zebra, in fata Scolii Generale 12 ori in imediata apropiere a trecerilor de pietoni de acolo.

Copila era eleva in clasa a VIII-a si mergea la cursurile de dans. Tragedia s-a petrecut chiar sub ochii profesorului sau de dansuri.

Medicii de pe ambulanta sositi de urgenta la fata locului n-au mai putut face nimic pentru fetita. Copila murise, iar trupul sfartecat ii era prins sub garnitura. Dara de sange se intindea de-a lungul sinei de tramvai pe o lungime de aproape 30 de metri.

Vatmanul tramvaiului 2 sustine ca fata se afla intre cele doua treceri de pietoni din dreptul Pietei Iosefin, insa martorii il contrazic si spun ca adolescenta era chiar pe zebra cand garnitura a izbit-o in plin.

Profesorul de dans al fetitei este in stare de soc, dupa ce a privit neputincios scenele terifiante.

Politistii au inceput ancheta pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de tragedie.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version