Opinia Timisoarei

Furtul a fost filmat. Bucatarul unui restaurant faimos din Timisoara, lasat fara portofel. Daca il recunosti pe hot, suna la 112! Video

TIMISOARA. Curaj nebun pentru un hot la Timisoara, care a dat lovitura vineri dupa-amiaza.

CITESTE SI: Tragedie pe Timis. O mama a murit inecata sub ochii celor doua fiice si ai sotului, nu departe de Timisoara

Acesta a intrat intr-unul dintre restaurantele din Piata Victoriei, unde s-a indreptat spre zona de birouri. A vazut o usa deschisa si chiar o angajata in interior care muncea la calculator, dar nu a dat inapoi, pentru ca observase un portofel pe o masa. S-a strecurat inauntru, a insfacat portmoneul intr-o secunda si a iesit la fel de repede.

Momentul a fost filmat de o camera de supraveghere.

Portofelul s-a dovedit a fi chiar al bucatarului. Cand si-a dat seama de disparitia lui, omul a cerut ajutorul politistilor care il cauta acum pe hot.

La data de 08 august a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras un portofel din incinta unei societăți comerciale din municipiul Timișoara.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării și identificării persoanei bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor legale care se impun„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Oricine il recunoaste pe hot e rugat sa sune la 112.

Exit mobile version