Opinia Timisoarei

Gabi Cristea revine pe sticla! Vedeta de televiziune va prezenta un show in stil Oprah

Gabriela Cristea, vedeta Kanal D, isi pregateste o revenire de senzatie pe micul ecran. Asa cum a anuntat, fosta gazda a emisiunii “Nora pentru mama” va avea, din toamna, un nou show, care promite sa o concureze chiar si pe cel al vedetei americane Oprah.

Vedeta Kanal D a fost surprinsa iesind dintr-un local de fite din parcul bucurestean Herastrau, insotita de una dintre cele mai “tari” producatoare TV din Romania, Andreea Godeanu.

De altfel, aceasta este cea care, timp de mai multi ani, a fost “creierul” emisiunilor care au dus-o pe Teo Trandafir pe drumul spre celebritate. Gabi si Andreea au stat de vorba mai multe ore despre show-ul pe care il pregatesc din toamna.

Fosta prezentatoare a reality-show-ului “Nora pentru mama” nu isi va dezamagi fanii din Romania si, asa cum le-a promis, revine, din aceasta toamna pe micul ecran, la Kanal D. Ea pregateste publicului pe care l-a cucerit pana acum o productie senzationala, un show in stilul realizatoarei TV americane Oprah Winfrey, adica va transforma oameni obisnuiti in adevarate celebritati prin intermediul televiziunii.

Mai mult, surse din apropierea Gabrielei Cristea spun ca emisiunea pe care aceasta o va prezenta la Kanal D va fi plina de surprize.

Exit mobile version