Opinia Timisoarei

Gata ancheta in cazul politistilor de la Sectia 1 prinsi cu spaga, saltati chiar de la serviciu, la Timisoara! Cu ce acuzatii merg in fata judecatorilor?

TIMISOARA. O operatiune fulger a DGA Timisoara la Sectia 1, in 19 noiembrie uimea Timisoara! Mai multi politisti au fost atunci ridicati direct de la serviciu si dusi la audieri la Parchet. Agentii erau acuzati ca ar fi luat spaga in mai multe randuri de la diversi timisoreni pe care i-au prins pe picior gresit in timpul patrularilor sau in trafic. Ca sa inchida ochii, acestia ar fi incasat diverse sume de bani de la soferi care au savarsit contraventii.

CITESTE SI: Actiune fulger a DGA la Timisoara! Mai multi politisti, saltati direct de la serviciu! Ce au facut? FOTO si VIDEO!

Ieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au incheiat ancheta si au intocmit rechizitoriul pentru Alexandru Catana, Sever Stan, Nicolae Soare, Cristian Dragut, Aurel Rogojinariu

Politistii vor fi judecati pentru luare de mita in forma continuata, se arata intr-un comunicat al Parchetului.

Potrivit anchetatorilor, in perioada noiembrie –decembrie 2014 inculpatii, in calitate de lucratori de politie cu atributii in constatarea si sanctionarea contraventiilor, au pretins sau primit bani sau alte foloase ori au acceptat promisiuni de bani sau alte foloase de la persoanele cu privire la care au constatat ca au savarsit contraventii, in special la regimul circulatiei pe drumurile publice, pentru a nu le aplica sanctiunile prevazute de lege si pentru a nu lua masurile legale.

Procesul politistilor se va judeca la Tribunalul Timis.

Exit mobile version