Opinia Timisoarei

Gata cosmarul. Se redeschide Valea Oltului mai devreme cu doua zile

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunta ca traficul rutier pe Valea Oltului, inchis in ultima luna pentru realizarea unor lucrari necesare viitoarei autostrazi, va fi deschis, miercuri seara, cu doua zile mai devreme decat termenul prevazut.

CITESTE SI: 3 santiere pornite. Au demarat lucrarile la calea ferata si pe tronsonul Timisoara – Arad din magistrala CFR care se modernizeaza si pe care trenurile vor circula cu 160 km/h. Video

”Am primit de dimineata instiintare din partea companiei turce ca termenul de 9 august, adica peste doua zile, cand trebuia sa fie data in circulatie Valea Oltului, redeschisa pe perioada zilei, se devanseaza. Lucrarile s-au terminat si din aceasta seara, de la ora 20:00, va fi data in circulatie, cu doua zile mai repede. Au terminat toate lucrarile”, a anuntat Sorin Grindeanu in timpul unei vizite in judetul Buzau, pe santierul autostrazii.

El a multumit Guvernului pentru sprijinul pe care i l-a acordat in luarea unei astfel de decizii.

”Tin sa multumesc, in primul rand, suportului avut de la Guvern, pentru ca daca nu aveam suportul primului ministru era foarte greu sa fac fata la tot felul de destepti care in aceasta perioada incercau sa ne explice cum se pot face altcumva lucrurile. Avand suportul primului ministru si al specialistilor, am mers mai departe”, a adaugat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a multumit si romanilor pentru intelegere si firmei care lucreaza pe Valea Oltului, aratandu-se ”multumit de cum au lucrat”.

Circulatia rutiera pe DN 7, Valea Oltului, s-a inchis pentru o luna, incepand din 8 iulie, pentru lucrari de defrisare, in vederea pregatirii terenului pentru construirea autostrazii Sibiu – Pitesti. Masinile nu pot circula in intervalul 06.00 – 20.00, cu exceptia celor ale institutiilor de interventie, care vor fi insotite de echipaje ale constructorului. Riveranii beneficiaza de doua intervale speciale pentru a se putea duce/ intoarce de la serviciu.

Sursa: News.ro

Exit mobile version