Opinia Timisoarei

Gheorghe Zamfir si prietenii sai, intr-un concert umanitar la Timisoara pentru bolnavii de la ATI si Clinica de Arsi de la Spitalul Judetean

TIMISOARA. In cadrul Zilelor Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” Timisoara avem bucuria de a va invita la Concertul Umanitar “impreuna pentru viata” sustinut de Maestrul Gheorghe Zamfir si Aurelia Rosu-Popa, impreuna cu invitatii lor: Ana Pacatius, Elena Merisoreanu, Nicoleta Beca, Desanca Lalici, Dorina Cerneantu, Oana Florina Stana, Petrica Pasca, Dan Liut.  Prezentarea spectacolului va fi asigurata de  Mihaela Tatu.
Cu aceasta ocazie, va fi lansat si albumul “Rapsodie Banateana” realizat de interpreta Aurelia Rosu-Popa in colaborare cu Maestrul Gheorghe Zamfir.

Concertul va avea loc la Filarmonica “Banatul” Timisoara, in data de 6 Decembrie 2012, incepand cu ora 19.00 si ne va aduce in suflete spiritul traditiilor si al Sfintelor Sarbatori de Iarna, prin harul unor mari artisti.
Fondurile stranse vor fi destinate ingrijirii pacientilor gravi din Clinicile de Anestezie-Terapie Intensiva, Politrauma si Arsi ale Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.
Accesul se face pe baza de invitatii. Invitatiile se gasesc la: casieria Filarmonicii “Banatul” Timisoara si la Clinica ATI – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara. In cadrul Concertului se pot face donatii.

Exit mobile version