Opinia Timisoarei

Gloria Mosnita Noua, victorie de palmares cu Magica Balta Caransebes. Timisenii termina grupa regionala pe locul 2

TIMIS. Gloria Mosnita Noua si-a incheiat parcursul in Cupa Romaniei in faza regionala a grupelor, insa cu o victorie acasa in fata celor de la Magica Balta Caransebes.

CITESTE SI: CSC Dumbravita si-a aflat programul din noul sezon din liga secunda. Timisenii incep campionatul cu o nou promovata 

Detinatorii Cupei Romaniei din Timis au controlat partida aproape in totalitate. La finalul primei parti scorul era egal, 1-1. Pentru timiseni Darius Savu a fost cel care a reusit sa puncteze. In repriza a doua Gloria a mai punctat de alte trei ori. Mai intai a facut-o Cristian Melinte, cu un sut de la aproape 35 de metri, penbtru ca Mircea Schiopu si Paul Gyulas sa stabileasca scorul final, 4-2.

Va reamintim, in prima partida din aceasta faza a intrecerii, Gloria a fost invinsa cu 2-0 de Paulisana Paulis, detinatoarea Cupei in judetul Arad. Paulisul s-a impus si in fata echipei din Caransebes, si astfel aradenii vor juca finala Cupei pe regiune cu Minerul Lupeni.

Acesta a fost al patrulea meci din aceasta stagiune a Cupei Romaniei in care Gloria Mosnita Noua a reusit sa inscrie 4 goluri, dupa cele reusite cu Universitatea de Vest Timisoara, CS Comlosu Mare si Millenium Giarmata in intrecerea pe judet.

Fotbalistii de la Gloria intra in vacanta dupa aceasta partida si se vor odihni pana in 29 iulie, cand vor incepe antrenamentele pentru noua stagiune de liga a IV-a.

Exit mobile version