Opinia Timisoarei

Gradinita cu flori si aluni, in Calea Aradului din Timisoara. Este amenajata o fasie din terenul de pe care primaria a smuls un gard viu si o poarta. Foto

TIMISOARA. Se lucreaza pentru amenajarea unui spatiu verde pe locul din care, in urma cu cateva saptamani, era smuls cu totul un gard viu si era desfiintata o poarta amplasata ilegal de catre proprietarii unei cladiri, in urma cu foarte multi ani.

CITESTE SI: Aquaman, pirati, dinozauri si diavoli. Se intoarce cursa barcutelor nastrusnice pe canalul Bega, la Timisoara. Programul Make it! Race it! Recycle it!

Muncitorii primariei au defrisat gardul viu din dreptul trotuarului, au limitat spatiul cu iarba si apoi au trecut la noua amenajare pe fasia in care nu sunt copaci, si care nu insumeaza mai pult de 300 mp.

A fost mai intai reconstruit trotuarul spart de utilajele primariei, iar apoi terenul a fost nivelt. Acum, reprezentantii municipalitatii anunta ca au inceput sa planteze flori si arbori.

Timisorenii care se deplaseaza pe jos sau cu bicicleta pe Calea Aradului au acum nou loc pentru relaxare la umbra, dar si putin mai mult spatiu de deplasare pe aceasta portiune de bulevard. Echipele administratiei locale au plantat miercuri dimineata 3 platani, 10 forsitia, 20 de aluni si 40 de hortensii„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Exit mobile version