Opinia Timisoarei

Greseala uriasa a unui sofer. Motociclist grav ranit dupa ce a fost izbit in plin de un camion. Elicopterul SMURD l-a adus la Spitalul Judetean Timisoara

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe DN6, pe Centura Lugojului. Un motociclist a fost grav ranit dupa ce soferul unui autotren a facut o manevra de intoarcere la plecarea de pe loc.

CITESTE SI: Planuri pentru o Centura Feroviara legata de aeroport la Timisoara. Consiliul Judetean cauta o firma care sa intocmeasca Studiul de Fezabilitate cu peste 2 milioane de euro

Conducatorul camionului a iesit dintr-o parcare in sosea fara sa se asigure si l-a surprins pe motociclistul de 35 de ani care circula regulamentar dinspre A6 catre Caransebes.

Tanarul a fost aruncat la cativa zeci de metri si grav ranit. A fost solicitata interventia elicopterului SMURD care l-a preluat pe motociclist si l-a transportat la Spitalul Judetean Timisoara.

Politistii au fac cercetari pentru a stabili cu precizie conditiile in care s-a produs accidentul si au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

FOTO: lugojinfo.ro

Exit mobile version