Opinia Timisoarei

Greva spontana la Retim. Timisorenii au ramas pana la pranz cu pubelele pline, dupa ce angajatii n-au mai iesit pe traseu la prima ora. Foto

TIMISOARA. Angajatii de la firma de salubrizare au intrat marti dimineata intr-o greva spontana si au refuzat sa mai iasa pe traseu, astfel ca timisorenii carora trebuia sa le fie golite pubelele au ramas, deocamdata, cu ele pline in fata caselor si blocurilor.

In principal, angajatii se declara nemultumiti de salarii, dar si de felul in care sunt tratati de catre un sef de statie pe care il acuza ca ii hartuieste. Conducerea companiei a venit in mijlocul lor pentru a analiza revendicarile oamenilor.

Suntem in discutii cu protestatarii, vrem sa vedem exact care sunt nemultumurile lor si cum putem sa le rezolvam cat mai repede„, spune pentru opiniatimisoarei.ro Daniel Pascu, director general al Retim.

Este de asteptat ca situatia sa fie lamurita, iar angajatii Retim sa se intoarca la treaba, astfel ca in cursul acestei zile tomberoanele sa fie golite cu putina intarziere.

UPDATE: Angajatii Retim au iesit pe trasee in jurul pranzului ca sa adune deseurile de la timisoreni.

Pentru orele 14.00, angajatii si-au dat intalnire la groapa de gunoi din Calea Sagului si vor traversa Timisoara in coloana cu autoutilitarele de salubrizare pentru a incetini traficul si a trage un semnal de alarma.

Exit mobile version