Opinia Timisoarei

Handbalistii de la CSU Politehnica Timisoara joaca din nou in Liga Nationala, dupa trei saptamani de pauza

Trupa lui Gligore Czari joaca miercuri, la Cluj, contra ultimei clasate din Liga Nationala, penultimul meci din turul campionatului. Timisorenii vor incheia apoi anul cu un duel pe teren propriu contra campioanei HCM Constanta.
”Am avut o perioada destul de lunga pentru ca a fost intrerupt campionatul. Mie mi-a prins bine aceasta pauza si sper ca si baietii sa puna in practica ce am lucrat la antrenamente in aceasta perioada. Mergem la Cluj, bineinteles, cu gandul de a castiga, mai ales ca avem mare nevoie de cele doua puncte puse in joc. Nu va fi un meci usor, Clujul este cu sabia deasupra capului si orice joc impotriva unei echipe care se bate la retrogradare, e un joc dificil”, a spus antrenorul Gligore Czari.
”Avem un meci greu in deplasare, din punct de vedere tehnico-tactic suntem pregatiti, sper sa facem un rezultat bun, pentru ca asta depinde numai de noi. Clujul este o echipa tanara, o echipa alearga foarte mult. La fel ca si noi, au schimbat si ei antrenorul, dar sper ca acest lucru sa fie de bun augur pentru noi”, a spus si jucatorul Cristian Fenici.
Sosit la carma echipe timisorene de mai putin de o luna de zile, antrenorul Gligore Czari asteapta pauza competitionala pentru a-si putea pune mai mult amprenta pe jocul echipei.
”Deocamdata, prea multe nu a putut sa schimbe domnul Czari pentru ca a trecut prea putin timp, dar sper ca pe viitor sa avem rezultate mai bune si sa se dovedeasca, ca s-a facut o alegere buna”, a mai spus Fenici.
”Este foarte mult de lucru, dar urmeaza o pauza in care putem lucra si mai mult pentru ca in retur echipa sa arate o alta fata si poate un joc mai spectaculos, prin care sa putem atrage lumea la sala”, a spus si antrenorul Czari.
Accidentarile le dau in continuare batai de cap timisorenilor, Mrakic si Cristescu fiind indisponibili pentru jocul de la Cluj. ”Asta e marea noastra problema, nu avem tot lotul valid si suferim din punctul acesta de vedere. Daca eram toti, altfel puteam aborda si meciul de la Cluj si celelalte meciuri”, a explicat Fenici. ”Imi pare rau ca ne confruntam cu o situatie dificila din cauz accidentarilor, dar trebuie sa mergem mai departe, am cautat solutii si in amicalul pe care l-am avut de curand cu Zdrenjanin, au fost si lucruri bune si mai putin bune, dar mi-am facut o idee. O sa vedem la ora jocului cu Clujul cu ce formula vom aborda jocul”, a completat Czari.
Meciul dintre U Cluj si CSU Politehnica Timisoara va avea loc miercuri, de la ora 17,30.
Exit mobile version