Opinia Timisoarei

Handbalistii de la Politehnica Timisoara, la al treilea esec stagional. Urmeaza meciul cu lanterna rosie a ligii

TIMISOARA. Politehnica Timisoara a fost invinsa de CSU din Suceava in a patra etapa a Ligii Zimbrilor, dupa o repriza secunda slaba facuta de banateni.

CITESTE SI: Meciuri grele in weekend pentru echipele din Timis in liga secunda. Poli merge la Dej, Dumbravita joaca in Maramures, la o zi dupa ce si-a aflat adversarul din play-off-ul Cupei 

Debutul de meci nu a fost unul prea stralucit pentru alb-violeti, care au reusit sa sparga gheata pe tabela dupa 4 minute prin Marjanovic, insa pana in acel moment gazdele reusisera sa puncteze de 4 ori. Poli a fost in permanenta urmarire a adversarului, dar la pauza gazdele conduceau cu 18-15.

In partea a doua duelul a continuat pe aceleasi coordonate, cu gazdele la conducere si alb violetii incercand sa sa revina pe tabela de scor. Apararea solida a sucevenilor, imprecizia timisorenilor in atac, dar si cele 4 eliminari temporare au facut ca Politehnica sa nu poata evita esecul. S-a incheiat 34-25, iar fosta castigatoare a Cupei a ajuns la a treia infrangere in patru partide.
Cei mai buni marcatori timisoreni au fost Sadoveac si Marjanovic, fiecare cu cate 8 reusite. Au mai punctat Furak, de doua ori, in timp ce Baican, Fenici, Moldovan, Citu, Trif si Bran au terminat meciul cu cate un gol. De cealalta parte, fostul timisorean Vencel Csog a inscris de 3 ori, iar cel mai bun marcator a fost Claudiu Lazurca, autor a 8 goluri.

In runda urmatoare, Politehnica va juca pe teren propriu impotriva formatiei din Odorheiu Secuiesc, ultima clasata in Liga Zimbrilor.

Exit mobile version