Opinia Timisoarei

Handbalistii de la Politehnica Timisoara pot urca in prima jumatate a clasamentului. Banatenii primesc vizita Sucevei

TIMISOARA. SCM Politehnica Timisoara intalneste in runda a IX-a a Ligii Zimbrilor pe CSU din Suceava, grupare ce are cea de-a doua ofensiva a campionatului inaintea intalnirii.

CITESTE SI: Jilt cu blazon nobiliar pe placa de marmura, intrat in patrimoniul Muzeului National al Banatului din Timisoara, in urma unei donatii facuta de o profesoara. Cand va putea fi admirat 

Cele doua echipe sunt separate de 4 puncte, oaspetii fiind pe locul 6, iar banatenii doua pozitii mai jos. Alb-violetii nu au mai invins formatia din suceava din luna februarie a anului trecut, cand s-au impus cu 37-31, tot in propria sala.

Sezonul trecut, gruparea din nord-estul tarii a castigat toate cele trei confruntari cu Poli, cele doua din campionat (35-34, la Suceava si 34-30, la Timisoara) si una in Cupa Romaniei (35-32).

Sucevenii au mai jucat la Timișoara la inceputul acestei luni, cand au invins cu 46-27 divizionara secunda CSU Poli, in Cupa Romaniei.

Intalnirea dintre Politehnica si CSU din Suceava se disputa joi, de la ora 16, in sala Constantin Jude, iar aruncarea simbolica de start va fi oferita de Ramona Roman, directoarea Liceului cu Program Sportiv Banatul din Timisoara.

Exit mobile version