Opinia Timisoarei

Handbalistii de la Politehnica Timisoara spera la evitarea barajului. Pero Milosevic va continua pe banca banatenilor

TIMISOARA. Daca au reusit sa evite retrogradarea directa, handbalistii de la Politehnica Timisoara incearca sa obtina o victorie in ultima runda a sezonului in fata lui Minaur Baia Mare, pentru a scapa si de o noua prezenta in baraj. Alb-violetii au insa nevoie si de o minune.

CITESTE SI: Si cu barca, si pe bicicleta vom putea merge de la Timisoara pana in Serbia. Politia de Frontiera deschide granita si pe canalul Bega 

Banatenii primesc miercuri vizita unei echipe care nu mai poate scapa medalia de bronz in acest campionat.

Partida SCM Poli – Minaur Baia Mare are loc la aceeasi ora cu intalnirea dintre Steaua Bucuresti si Potaissa Turda. Aceste doua infruntari vor decide cine termina pe locul al zecelea si evita barajul de mentinere in Liga Nationala. Inaintea rundei, Steaua este pe locul 10, cu 24 de punctesi o linie de clasament cu 7 victorii, 3 egaluri si 15 esecuri. Bcuurestenii au inscris 707 goluri date si 761 primite.

Poli este un loc mai jos, cu 23 de puncte si un bilant de 7 victorii, 2 egaluri si 16 esecuri, iar golaverajul este 646 date si 715 primite.

In partidele directe, ambele echipe si-au castigat partidele de acasa, insa la acest capiton este avantajata Steaua. Bucurestenii au castigat la doua goluri diferenta, in timp ce Poli a avut o victorie la unul singur.

Prin urmare, ca sa prinda pozitia a X-a, Politehnica trebuie sa castige, iar Steaua sa piarda in fata celor de la Potaissa Turda.

Locul al zecelea incheie campionatul, ocupantele pozitiilor a unsprezecea si a douasprezecea vor disputa un baraj de mentinere, cu echipele de pe locurile al treilea si al patrulea din Play-off-ul de Promovare al Diviziei A.

Duelul dintre Politehnica si Minaur este programat duminica, de la ora 17:30, insa deocamdata locul de disputare a partidei depinde de finala Ligii Nationale de futsal. Daca CFR Timisoara se impune in meciul de marti cu United Galati, intalnirea din Liga Zimbrilor se va disputa in sala de sport a Universitatii de Vest din zona Oituz. In cazul in care CFR pierde si al treilea meci cu galatenii, duelul dintre Poli si maramureseni se va juca in sala Constantin Jude.

Antrenorul Pero Milosevic si-a prelungit contractul

Revenit la Timisoara in februarie, antrenorul Pero Milosevic s-a inteles cu conducerea clubului timisorean si va continua sa o antreneze pe Poli si in sezonul viitor. Muntenegreanul a condus echipa in opt meciuri din Liga Naționala, in care a obtinut trei victorii si cinci infrangeri. Intre cele trei succese se afla cele de la Sighisoara si Vaslui, care au contribuit din plin la evitarea ultimelor doua locuri din clasament.

Suntem bucurosi ca putem continua colaborarea cu Pero pe termen lung si sunt convins ca atat echipa de seniori, cat si tinerii pe care incercam sa ii promovam vor beneficia de experienta sa. Impreuna vom lupta sa aducem Poli din nou in fruntea handbalului romanesc”, spune Alexandru Vuin, manager SCM Politehnica Timisoara.

Exit mobile version