Opinia Timisoarei

Hoti de lemne prinsi in flagrant de politisti pe un drum din Timis

TIMIS. Doi tineri au fost prinsi de politisti luni dupa-amiaza in timp ce isi faceau aprovizionarea cu lemne pentru sezonul rece in Timis.

CITESTE SI: Copii rataciti pe drumul de la scoala catre casa, la Timisoara. Politistii locali i-au ‘salvat’ 

Politistii de la Gavojdia au tras pe dreapta doua masini care circulau intre localitatile Juresti si Botinesti, sate care tin de comuna Barna. In urma controlului, intr-una dintre autoutilitare agentii au gasit 3 mc de lemne, iar in alta 3,5 mc. Cei doi barbati nu aveau documente pentru materialul lemnos pe care il transportau.

Cei doi s-au ales cu o amenda, dar au ramas si fara intreaga cantitate de lemn.

Politistii Sectiei 6 Rurale Gavojdia au oprit pentru control pe DC 123, intre localitatile Juresti si Botinesti 2 autoutilitare conduse de catre 2 barbati in varsta de 32 si 34 de ani.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca ambii barbati transportau cherestea de tei, fara a detine documente legale de provenienta a materialului lemnos (conducatorul auto de 32 de ani transporta cantitatea de 3,5 mc, iar cel in varsta de 34 de ani transporta 3 mc).

Ambii conducatori auto a fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare de 2.000 lei, potrivit Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Astfel de controale vor continua in perioada urmatoare in tot judetul.

Exit mobile version