Opinia Timisoarei

Hotii care au aruncat in aer un bancomat la Șiria au mai dat si alte lovituri. Politistii romani in sprijinul colegilor din Croatia

Politistii din Croatia pot rezolva alte patru cazuri de bancomante aruncate in aer, cu ajutorul colegilor din Romania.

CITESTE SI: Au inceput lucrarile la calea ferata pe tronsonul de Timisoara din magistrala CFR care se modernizeaza si pe care trenurile vor circula cu 160 km/h. Video 

Oamenii legii de la Arad le-au transmis celor din Croatia rezultatele cercetarilor facute in cazul de la Siria, cand un ATM a fost aruncat in aer in luna iunie. Din informatiile detinute de politistii croati, doi dintre suspectii capturati la Siria ar fi pus la cale o operatiune similara la Rijeka, iar instrumentele ce urmau sa fie folosite le-ar fi lasat intr-o masina.

In urma informatiilor furnizate de politistii romani, autoritatile din Croatia au identificat autoturismul, in interiorul acestuia fiind descoperite tuburi de oxigen si oxiacetilena, precum si alte obiecte care sa inlesneasca distrugerea bancomatului.„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Informatii vor putea fi folosite si in alte cazuri similare pe care politistii croati le au in lucru.

Totodata, informatiile furnizate autoritatilor judiciare croate pot ajuta la solutionarea a 3 cauze penale, de explozie asupra unui bancomat din zona Stara Peščenica – Zagreb, precum si a altor doua bancomate din Gornja Vežica si din Trešnjevica, ramase nesolutionate.„, au completat reprezentantii IPJ Arad.

Politistii croati le-au si transmis un mesaj de multumire romanilor.

Politia din Croatia este recunoscatoare pentru informatii si rapiditatea cu care a primit raspuns la toate intrebarile suplimentare. Colegii romani au fost profesionisti, competenti si dorim sa avem mai multa cooperare, la acelasi nivel si in viitor. Informatiile pe care ni le-ati furnizat au prevenit infractiuni grave.”, a fost mesajul politistilor croati.

Va reamintim, la inceputul lunii iunie, un bancomat din localitatea aradeana Siria a fost aruncat in aer cu ajutorul unui gaz. Hotii au reusit sa fuga cu 200.000 de mii de lei. Cei care au pus la cale jaful, doi romani si un albanez au fost prinsi o saptamana mai tarziu.

Exit mobile version