Opinia Timisoarei

Hyundai i40: Un nou inceput

„O noua gandire. Noi posibilitati”. Asta este noul slogan al baietilor de la Hyundai si tocmai aceasta noua gandire o observam la i40.

Desi foarte fiabile, sedanurile sud-coreenilor nu au fost niciodata cele mai frumoase mere din copac. De aceea, designerii s-au adunat cu totii într-o camera si au meditat pana au ajuns la concluzia ca este nevoie de o schimbare. Si au reusit!

Trebuie sa privesti o singura data noul i40 si vei vedea acea noua gandire în fiecare coltisor al masinii. Conform celor de la Hyundai, designerii au utilizat lucruri care se gasesc în natura pentru a crea acele forme care par ca se scurg. Le-a iesit foarte bine pentru ca i40 arata foarte bine.

De fapt, recunoastem ca am avut nevoie de o singura privire pentru a ne convinge ca vrem sa ne lipim cu fata de geam si sa salivam atunci cand masina va intra în showroom-uri.

Din pacate, sud-coreenii nu au dezvaluit alte detalii despre masina, dar mai avem de asteptat pana pe 12 mai cand noul Hyundai i40 va fi lansat la Salonul Auto de la Barcelona.

Exit mobile version