Opinia Timisoarei

Impact frontal intre doua masini. Oameni raniti si circulatie data peste cap. Foto

Doua masini s-au izbit frontal, vineri dupa-amiaza, pe drum drept, iar doua femei au ajuns la spital.

CITESTE SI: Se monteaza bariera la trecerea la nivel cu calea ferata intre Timisoara si Giroc. Ultimele imagini de pe santier. Video

Accidentul a avut loc in localitatea hunedoreana Luncoiu de Jos. O femeie care conducea de la Deva spre Brad a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus.

In urma impactului, soferita care a produs accidentul, dar si o alta femeie, pasagera in cea de-a doua masina, au fost ranite si transportate la spital.

O femeie de 56 de ani, din comuna Baita, in timp ce conducea un autoturism pe DN 76 din directia Deva spre Brad, pe raza localitatii Luncoiu de Jos la km 25+680 m, pe un sector de drum in aliniament drept, din motive ce vor fi stabilite ulterior pe parcursul cercetarii, ar fi patruns pe contrasens intrând in coliziune frontala cu un alt autoturism condus de catre un barbat de 50 de ani, din judetul Timis.
In urma acestui eveniment rutier, a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto si a unei femei de 46 de ani, in calitate de pasagera aflata in autoturismul condus regulamentar.
Victimele au fost preluate si transportate de catre echipajele medicale la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savârşirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii minute bune, formandu-se cozi pe ambele sensuri de circulatie.

Exit mobile version