Opinia Timisoarei

Impact frontal pe o sosea din vestul tarii, oameni raniti. A fost nevoie de descarcerare. Foto

Trei masini masini s-au ciocnit duminica dupa-amiaza pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Se umfla apele in Timis si in intreg Banatul. Avertizarea de ultima ora a hidrologilor 

Accidentul a avut loc pe drumul care leaga Deva de Oradea, in apropierea localitatii hunedorene Valisoara. Doua dintre autovehicule s-au izbit frontal, iar a treia ajuns in afara soselei.

In urma accidentului, o persoana a ramas blocata intr-una dintre masini si a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare pentru scoaterea acesteia. Doua femei au fost preluate de ambulante si transportate la spital

De urgenta, spre locul indicat s-au mobilizat pompierii Detasamentului Deva si cei ai Punctului de Lucru Baita cu doua autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare si doua ambulante SMURD.

De asemenea, in sprijinul acestora au actionat pompierii Sectiei Brad cu o autospeciala de descarcerare si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean.

La fata locului, echipajele operative au constatat ca, in accident au fost implicate 3 autoturisme, in care se aflau in total, 4 persoane.

Una dintre acestea, prezenta multiple traumatisme si a necesitat interventia salvatorilor pentru a fi extrasa in siguranta din autoturism.

In urma evaluarii medicale, doua femei, in vârsta de 21, respectiv 59 de ani, au fost transportate la UPU Deva pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate.„, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara.

Din pricina accidentului s-au format cozi de masini pe ambele sensuri de circulatie.

Exit mobile version