Opinia Timisoarei

In 2 luni va fi gata Centura Sud Timisoara. CNAIR cumpara deja servicii de intretinere si curatenie pentru viitoarele parcari de pe traseu. Video

TIMISOARA. Muncitorii lui Umbrarescu trag tare pentru a finaliza Centura Sud Timisoara pana la sfarsitul lunii iulie.

CITESTE SI: Veste buna pentru locuitorii din Urseni. Sorin Grindeanu: Am inceput sa lucram sa rezolvam problema conexiunii cu Timisoara la Centura Sud 

In acest rastimp, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere cauta deja o firma cu care sa incheie un acord-cadru in baza caruia aceasta sa asigure in urmatorii 4 ani servicii de ordine si curatenie in viitoarele parcari de pe traseul Variantei de Ocolire Sud Timisoara.

A fost lansata deja licitatia, iar valoarea estimata a contractului este de 2.989.106 fara TVA, adica putin peste 700.000 de euro cu TVA.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 1 iulie.

Va reamintim, lucrarile la Centura Sud Timisoara au se apropie deja de 90% si trebuie sa fie gata in luna iulie.
Sute de muncitori si zeci de utilaje lucrează pe cei 25,69 de km ai Variantei Ocolitoare, pe care s-a asternut deja aproape 80% din asfalt.

Ultimele imagini de pe Centura Sud Timisoara ne-au fost trimise de cicitorul fidel opiniatimisoarei.ro care monitorizeaza evolutia santierelor mari de infrastructura din zona si caruia ii multumim.

***

Va reamintim, firmele omului de afaceri Dorinel Umbrarescu au castigat licitatia organizata de CNAIR dupa rezilierea contractului cu italienii de la Tirrena Scavi. In 27 iunie 2023 a fost iscalit contractul pentru continuarea lucrarilor la Centura Sud.

Valoarea contractului este de 383.844.478,02 lei, fara TVA, iar sursa de finantare este Programul Operational Transport aferent perioadei de programare bugetara a Uniunii Europene 2021 – 2027. Perioada de garantie a lucrarilor va fi de 10 ani.

Exit mobile version