Opinia Timisoarei

Inca un elev de nota 10 in Timis, la Evaluarea Nationala 2013. O fata de la Liceul Pedagogic are, dupa contestatii, 10 pe linie

TIMISOARA. O eleva de la Liceul Pedagogic care a obtinut, initial, nota 9,55 la Limba si Literatura Romana, a depus contestatie. Lucrarea ei a fost recorectata, iar acum eleva are zece pe linie.

Andrada Orodan, de la Liceul Pedagogic, a fost mirata atunci cand si-a vazut nota la Limba şi Literatura Romana. Stia ca a facut perfect toate subiectele si nu si-a putut explica de ce a fost depunctata.

“Eram sigura ca o sa iau zece. Asa ca m-am hotarat sa depun contestatie. Nu-mi venea sa cred ca am gresit ceva. Asa a si fost, am avut dreptate, am luat zece si la romana. Acum am zece la mate, zece la Romana, zece media anilor anteriori, deci zece pe linie” a spus Andrada imediat dupa ce si-a vazut notele dupa recorectare.

“Am vorbit cu profesori de romana imediat dupa afisarea rezultatelor. Se pare ca a fost o problema la subiectul cu enumerarea, daca era sitilistic saau gramatical, oricum punctul acela a fost discutabil. Andrada avea oricum medie foarte buna, era probabil imediat sub locul zece, dar acum are zece pe linie” a spus si tatal elevei.

Andrada a venit din timp sa afle rezultatele dupa recorectare, iar cand a vazut ca a obtinut zece si la romana a sarit in bratele tatalui sau.

Ea vrea sa urmeze si in continuare Liceul Pedagogic, la Stiintele Naturii, iar dupa ce va termina si clasa a XII-a, vrea sa dea admitere la Medicina si sa se specializeze in genetica.

Inainte de recorectare, in judetul Timis, erau 8 elevi care au obtinut media generala 10 la Evaluarea Nationala. Acum sunt 9.

Exit mobile version