Opinia Timisoarei

Inca un tanar valoros pentru echipa de baschet SCM Timisoara

TIMISOARA. Prim-divizionara de baschet SCM Timisoara isi completeaza linia jucatorilor tineri cu Alexandru Coconea, vicecampion national de tineret cu Stiinta Bucuresti. Nascut la 8 aprilie 1999 si inalt de 1.98 m, Alexandru a facut parte din echipa ideala a turneului final al Campionatului National U20.

CITESTE SI: Locuitorii de pe mai multe strazi din Timisoara, dar si un spital, raman fara apa la mijlocul saptamanii 

Sunt incantat ca am semnat cu Timisoara. Un oras si o echipa cu o istorie plina de performante, de unde vin o serie de sportivi valorosi. O echipa care mereu a tins numai spre performanta si sper sa pun si eu umarul ca in acest sezon sa facem o figura cat mai frumoasa”, a spus noul alb-violet.

Coconea a fost jucatorul clubului Steaua si a evoluat pentru Stiinta sub forma de imprumut. De-a lungul vremii, el a fost component al loturilor nationale de juniori ale Romaniei.

La turneul final U20, Alex a fost al doilea in ierarhia generala a recuperatorilor – 14.67/meci – al treilea in ierarhia marcatorilor – 18.00 puncte/meci – si s-a clasat in Top 10 și la capitolul pase decisive, 2.00/meci.

CITESTE SI: Se taie curentul pe mai multe strazi din Timisoara, dar si din judet, in zilele urmatoare. Iata programul intreruperilor 

Reamintim, la echipa banateana a sosit si un alt tanar de mare perspectiva, Dragos Andrei Diculescu, liderul nationalei Romaniei la Campionatul European U20 – Divizia A.

In schimb, in aceasta vara, clubul l-a pierdut pe Lucas Tohatan, un alt tanar de valoare, care a ajuns la Sibiu.

SCM Timisoara i-a mai inregimentat in aceasta vara pe sarbul Vladan Vukosavljevic si pe americanii Sherwood Brown si Brandon Randolph.

Exit mobile version