Opinia Timisoarei

Incaierare din dragoste, cu pumni, picioare si chiar o pereche de role, intre doua tinere la Timisoara. Una a fost luata cu salvarea

TIMISOARA. Dragoste cu nabadai, incheiata la spital pentru o tanara care s-a batut cu o alta pentru un baiat.

CITESTE SI: Tragedie in Timis. Un barbat a pierit in flacari, dupa ce casa i-a fost cuprinsa de un incendiu

S-a intamplat la Timisoara, in zona Pietei Badea Cartan, ziua in amiaza mare. Politistii locali au intervenit pentru a opri incaierarea.

Politistii locali din cadrul Compartimentului Politia Pietelor, aflati in serviciu in zona Badea Cartan, au observat ieri, in jurul orei 13.00, doua persoane care se loveau pe Podul Dacilor din apropiere. Imediat au trecut la stingerea conflictului si identificarea celor doua tinere implicate. Este vorba despre o tanara de 19 ani, din localitatea timiseana Covaci, victima, si o alta tanara, de 23 de ani, din Timisoara, care a agresat-o pe cealalta, lovind-o cu pumnii si picioarele, dar si cu o pereche de role pe care le avea asupra sa. La fata locului se mai afla un barbat de 29 de ani, care o tinea pe victima pentru a fi lovita. Disputa a fost cauzata, dupa primele informatii, de un iubit comun. Pentru ca tanara de 19 ani avea unele leziuni, a fost solicitat un echipaj al Ambulantei pentru a-i efectua o evaluare. Politistii locali le-au preluat pe cele doua tinere, dar si pe barbatul care se afla cu una dintre acestea si i-au predat, conform procedurilor, politistilor de la Sectia 1 pentru continuarea cercetarilor in acest caz”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

 

Exit mobile version