Opinia Timisoarei

Incendiu la etajul 8 al unui bloc de locuinte, oameni evacuati. Femeie dusa de urgenta la spital

Mobilizare a pompierilor, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament aflat la etajul 8 al unui bloc de locuinte, duminica dimineata.

CITESTE SI: Drumul expres de peste 20 de milioane de euro, care ar urma sa lege direct Aeroportul Timisoara de Autostrada Vestului, bate pasul pe loc

Incendiul a avut loc la Arad, iar o femeie de 72 de ani a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce s-a intoxicat cu fumul dens.

„La sosirea echipajelor de interventie incendiul se manifesta la nivelul bucatariei apartamentului situat la etajul 8/10, cu degajari de fum. In interiorul locuintei a fost identificata o victima, o femeie in varsta aproximativ 72 ani. Victima a fost preluata de echipajul medical SMURD Terapie Intensiva Mobila si transportata la spital, această fiind constienta si cooperanta, prezentand o usoara intoxicatie cu fum”, a transmis ISU Arad.

De asemenea, 12 persoane au fost evacuate de pompieri, iar alte 7 s-au autoevacuat.

”Incendiul a fost localizat si lichidat. Pompierii actioneaza in aceste momente pentru indepartarea efectelor negative ale incendiului si stabilirea cauzei probabilele de producere a acestuia”, a mai precizat ISU Arad.

UPDATE: Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind flacara, generata de o tigaie lasata nesupravegheata pe aragazul aflat in functiune, au anuntat pompierii.

Exit mobile version