Opinia Timisoarei

Incendiu violent la un bloc din Hunedoara. Zeci de oameni evacuati. De la ce au pornit flacarile? Video

Momente de panica miercuri dupa amiaza, dupa ce acoperisul unui bloc a luat foc.

CITESTE SI: Tir incarcat cu masini rasturnat pe marginea soselei. Patru autoturisme au ars. Flacarile amenintau o casa. Foto 

Incendiul a izbucnit la o cladire de 4 etaje din Hateg. Locatarii au fost cei care au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor.

Focul a mistuit acoperisul pe o suprafata de 80 mp si a fost stins repede de salvatori.

50 de oameni au iesit singuri din cladire, iar unul dintre acestia s-a intoxicat cu fum. Acesta a fost tratat la fata locului si a refuzat transportul la spital.

Interventia, ingreunata din cauza vantului, s-a realizat cu 3 autospeciale de stingere, de mare si medie capacitate, cu o autoscara si cu Autospeciala de Prima Intervenție si Comanda. Aproximativ 50 de persoane, locatari ai blocului de locuinte, s-au autoevacuat, o persoana a fost intoxicata usor cu fum dar a refuzat transportul la spital. Acoperisul cladirii, care dupa primele constatari era unul improvizat, a ars pe o suprafața de 80 metri patrati. Cauza probabila a incendiului a fost flacara deschisa rezultata în urma lucrarilor la acoperisul care avea în componenta construcției membrana bituminoasa„, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara.

https://youtube.com/shorts/kG6yamTTHFQ?feature=share

Exit mobile version