Opinia Timisoarei

Incendiu violent si explozie la Timisoara. Case invecinate cuprinse de flacari, coloana de fum de zeci de metri. Video

TIMISOARA. Incendiu puternic pe Calea Urseni din Timisoara. Doua case invecinate au luat foc luni dupa-amiaza, dupa ce s-a aprins un garaj aflat intre ele, iar flacarile s-au extins cu repeziciune.

CITESTE SI: Zidurile unui liceu abia renovat la Timisoara, mazgalite de un tanar ‘artist’. A fost prins de politistii locali 

Coloana inalta de fum putea fi observata de la kilometri departare. In jurul orei 16.00 s-a produs si o explozie.

VIDEO: George Stefanita

Pompierii au intervenit de urgenta pentru a opri valvataia. Sunt peste 20 de militari si 5 autospeciale de stingere la fata locului.

Doi oameni au suferit arsuri superficiale. Au fost evaluati la fata locului de catre echipajele medicale, iar unul dintre ei a fost transportat la spital pentru ingrijiri de specialitate.

Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu pe Calea Urseni din Timișoara.

Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat 28 de pompieri cu șase autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială de serviciu, precum și două ambulanțe SAJ, cu asistent.

Ajunși la locul evenimentului, s-a constatat că incendiul a izbucnit la o anexă, cu propagare la două locuințe.

2 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar una singură a fost transportată la spital cu arsuri ușoare.

Incendiul este localizat„, transmit reprezentantii ISU Timis.

UPDATE: 4 masini au ars in garajul de la care a pornit incendiul. Acoperisurile celor doua case au fost distruse

A fost stabilita cauza incendiului de pe Calea Urseni de luni. S-a produs un scurtcircuit in garajul dintre cele doua case.

În urma incendiului au ars acoperișul și anexele de la parterul unei case, pe o suprafață de aproximativ 250 mp, precum și patru autoturisme parcate în garaj, iar la cea de-a doua locuință, acoperișul pe aproximativ 150 mp și o anexă care depozita material lemnos (20 mp).

Pompierii au evacuat o butelie de acetilenă (explodată), două de GPL și alte șase de oxigen.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric la un cablu electric defect, în garaj„, transmit reprezentantii ISU TImis.

Exit mobile version