Opinia Timisoarei

Incep fazele nationale ale Cupei Romaniei la fotbal. Trei echipe din Timis in primul tur

TIMIS. Este o perioada in care multe dintre echipele din esalonul al treilea abia au reluat pregatirile, insa o parte dintre acestea joaca deja meciuri oficiale. Trei reprezentante ale Timisului joaca in primul tur national al Cupei Romaniei.

CITESTE SI: David Popovici, spre o noua medalie olimpica. Campionul roman s-a calificat in finala de la 100 m liber 

Phoenix Buzias, echipa ce a terminat stagiunea trecuta pe locul 4 in play-off-ul seriei a VIII-a, dar nu va mai evolua la acest nivel in sezonul 2024-2025. Totusi, in Cupa Romaniei, in prima partida oficiala din aceasta editie, Buziasul va juca pe terenul Vointei Lupac, gruparea din Caras-Severin care a incheiat stagiunea trecuta pe locul 3 in play-out-ul din seria a VII-a.

Celelalte doua reprezentante ale Timisului se vor intalni in meci direct. Avantul Periam va intalni CSC Peciu Nou, adversara din sezonul trecut din seria a VIII-a. In stagiunea trecuta, in partidele oficiale gruparea din Peciu s-a impus cu 4-1 acasa si a castigat cu 2-0 pe terenul Periamului.

Ambele grupari vin dupa meciuri amicale disputate in weekend, si niciuna dintre ele nu a castigat. Periamul a fost invinsa cu scorul de 3-2 de Soimii Pancota, in timp ce CSC Peciu Nou a obtinut o remiza, 1-1, pe stadionul Tineretului cu CSM Lugoj.

Meciurile echipelor din Timis in Cupa Romaniei sunt programate miercuri, de la ora 17:30.

Exit mobile version