Opinia Timisoarei

Incepe cursa pentru promovare. 16 echipe se intrec in Liga a IV-a Timis. Derby inca din runda de deschidere

TIMIS. Dupa ce si in aceasta vara a mai trimis o echipa in esalonul al treilea, Liga a IV-a Timis ia startul in acest final de saptamana, toate partidele  din runda inaugurala fiind programate sambata.

CITESTE SI: Dumbravita primeste vizita fostei prim divizionare din Craiova. Banatenii si oltenii vin dupa victorii in Cupa 

Sezonul incepe la Sanandrei, unde echipa gazda, care in stagiunea trecuta a terminat pe ultima treapta a podiumului, va primi vizita Cocosului Ortisoara, de la ora 10:00.

Alte cinci partide sunt programate de la ora 11:00, printre acestea fiind si derby-ul dintre detinatoarea Cupei Romaniei la nivelul judetului Timis, Gloria Mosnita Noua, si principala candidata la promovare in liga a III-a, CSM Lugoj. Lugojenii au ratat la mustata de fiecare data promovarea in ultimele doua sezoane, cand Peciu Nou si Sagul au ajuns in C, astfel ca nu mai concep sa rateze inca o data sansa de a deveni campionii judetului, pe care mai apoi sa il reprezinte in barajul de promovare.

Ultimele doua meciuri ale rundei se joaca de la orele 18 si 19. Iata programul complet al etapei:
17 august 2024
Ora 10:00: CS Sanandrei Carani – Cocosul Ortisoara
Ora 11:00: Flacara Parta – CSC Belint
CSU Universitatea de Vest Timisoara – AS Gelu
Gloria Mosnita Noua – CSM Lugoj
AS Recas – CSO Deta
Pobeda Star Bisnov – CSC Liebling

Ora 18:00 Millenium Giarmata – CSC Ghiroda si Giarmata Vii II
Ora 19:00: Unirea Sannicolau Mare – Progresul Ciacova

Liga a IV-a Timis are doar 16 echipe, dupa ce la capatul etapei de inscrieri, printre formatii se afla si Progresul Gataia, insa aceasta grupare s-a retras din campionat la inceputul acestei saptamani.

Programul complet al ligii a IV-a Timis il puteti vedea AICI.

Start si in liga a V-a

Tot in acest final de saptamana incep si meciurile din liga a V-a. In Timis, echipele din acest esalon au fost impartite in trei serii, de cate 16 echipe.

In prima grupa se afla Unirea Tomnatic, o echipa care si in stagiunea trecuta s-a luptat pentru promovare, si a terminat campionatul la un punct in spatele echipei din Igris. In aceeasi serie joaca si Unirea Jimbolia, retrogradata din liga a IV-a la finele stagiune trecute, dar si fosta echipa de liga 3, Fortuna Becicherecu Mic.
AICI puteti vedea programul meciurilor din seria I a Ligii a V-a.

Seria a II-a are in componenta alte foste echipe de liga a IV-a, Inter Foeni sau Unirea Cerneteaz, dar si fosta finalista a Cupei Romaniei din 2019, Pindul Dudestii Noi.
AICI puteti vedea programul complet al seriei a II-a, din Liga a V-a.

A treia grupa din Liga a V-a are in componenta un nume de legenda al Romaniei, Ripensia Timisoara, promovata la finele stagiunii trecute, dar si pe Phoenix Buzias, grupare care in aceasta vara s-a retras din liga a III-a.

AICI puteti vedea programul complet de meciuri din seria a III-a a Ligii a V-a.

Exit mobile version