Opinia Timisoarei

Incepe returul primei ligi de rugby. Liderul din Timisoara joaca pe terenul Stelei

TIMISOARA. Cu patru victorii si un esec in turul din Liga Nationala de rugby, SCM Timisoara incepe partea a doua a sezonului pe un teren unde se castiga greu, cel al Stelei.

CITESTE SI: CSC Ghiroda si Giarmata Vii aproape sa faca istorie. Timisenii primesc vizita lui FC Bihor in turul finalei pentru promovarea in Liga 2 

Banatenii sunt primii in campionat inaintea debutului in retur, la 2 puncte distanta de Stiinta Baia Mare si Dinamo. De asemenea, baietii pregatiti de Mugur Preda au cea mai buna ofensiva a ligii, alaturi de campioana Dinamo, 178 de puncte reusite, si a doua aparare, 95 incasate. Steaua este a patra in clasament, cu 9 puncte in cont.

Fata de partida tur, antrenorul formatiei timisorene a facut cinci schimbari in primul 15, unde si-au facut loc Malcolm Onsando, Kemal Altînok, Robert Murariu, Daniel Plai, Tevita Manumua.

Am facut un antrenament bun, acum inaintea plecarii la Bucuresti. Ne-am pus ce aveam noi de pus la punct, cu micile detalii si a ieșit totul bine. Intalnim fosta mea echipa, sunt bucuros ca o sa merg acolo sa joc, dar asta e tot. Nu pot sa zic ca e un meci usor. Tot timpul la Steaua acasa a fost greu. Toate echipele au avut meci greu acolo. Ne-am dorit de la inceput, ne dorim foarte mult sa jucam semifinala acasa. Depinde doar de noi sa avem o concentrare buna, la fiecare meci sa dam totul si sa ne atingem obiectivul de a termina pe una dintre primele doua pozitii”, spune inaintea intalnirii uvertura Daniel Plai.

De cealalta parte, Steaua il va titulariza pe fostul timisorean Alin Conache.

Duelul dintre Steaua si SCM Timisoara va fi condus de Cristian Serban, ajutat la cele doua linii de Andrei Gheorghe si Virgil Ionita. Partida se va disputa de la ora 14 pe stadionul din complexul Ghencea si va fi transmis in direct pe Prima Sport 2, Orange Sport 2 și Rugby TV.

Tot in runda a VI-a a Ligii Nationale se disputa partida dintre echipele bucurestene Rapid si Dinamo, in timp ce in ultima partida, Universitatea ELBI Cluj va primi vizita Stiintei Baia Mare.

Exit mobile version