Opinia Timisoarei

Inchisa de mai bine de un an, Pasarela Indragostitilor din Timisoara a intrat in licitatie pentru gasirea unui constructor care sa o reabiliteze cu peste 2 milioane de euro

TIMISOARA. In aprilie 2023, reprezentantii primariei inchideau Pasarela Indragostitilor din Timisoara sustinand ca, din cauza degradarii, este nesigura pentru trecatori.

CITESTE SI: Pasarela Indragostitilor de la Timisoara, prea mica pentru un cost atat de mare. Inginer constructor de la USR, indignat ca Primaria face podul pietonal cu 2 milioane de euro: Vad ca insistam pe preturile astea rupte de realitatea din piata

Tot atunci, era aprobat Studiul de Fezabilitate pentru modernizarea acestei treceri pietonale peste Bega, din dreptul Parcului Copiilor.

Abia acum, in prag de alegeri, primaria lanseaza si licitatia pentru gasirea unei firme care sa intocmeasca Proiectul Tehnic si sa asigure executia lucrarii care va costa 8.619.166 lei fara TVA, adica peste 2 milioane de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 17 iunie.

Tot in urma cu un an erau publicate si desenele realizate de catre cei care au facut Studiul de Fezabilitate, care ilustreaza cum va arata Pasarela Indragostitilor cand va fi gata.

Lacatele iubirii, agatate de-a lungul timpului de balustrada veche a pasarelei de cuplurile de indragostiti care si-au jurat dragoste vesnica, vor fi pastrate, cu tot cu grilajul de care sunt prinse.

Reabilitarea pasarelei se va face cu bani de la bugetul local.

Exit mobile version