Opinia Timisoarei

Inchisa de mai bine de un an, Pasarela Indragostitilor din Timisoara are doua oferte din partea unor constructori care vor s-o reabiliteze cu peste 2 milioane de euro

TIMISOARA. In aprilie 2023, reprezentantii primariei inchideau Pasarela Indragostitilor din Timisoara sustinand ca, din cauza degradarii, este nesigura pentru trecatori.

CITESTE SI: Pasarela Indragostitilor de la Timisoara, prea mica pentru un cost atat de mare. Inginer constructor de la USR, indignat ca Primaria face podul pietonal cu 2 milioane de euro: Vad ca insistam pe preturile astea rupte de realitatea din piata

Tot atunci, era aprobat Studiul de Fezabilitate pentru modernizarea acestei treceri pietonale peste Bega, din dreptul Parcului Copiilor.

Abia in luna mai, in prag de alegeri, primaria a lansat si licitatia pentru gasirea unei firme care sa intocmeasca Proiectul Tehnic si sa asigure executia lucrarii estimata la 8.619.166 lei fara TVA, adica peste 2 milioane de euro cu TVA.

La termenul limita pentru depunerea ofertelor, luni, s-au inscris Tehnodomus SRL si asocierea Cardinal D.P. Construct (lider) cu CAM Proiect.

Cele doua oferte au intrat in evaluare tehnica la Primaria Timisoara.

Va reamintim ca tot in urma cu un an erau publicate si desenele realizate de catre cei care au facut Studiul de Fezabilitate, care ilustreaza cum va arata Pasarela Indragostitilor cand va fi gata.

Lacatele iubirii, agatate de-a lungul timpului de balustrada veche a pasarelei de cuplurile de indragostiti care si-au jurat dragoste vesnica, vor fi pastrate, cu tot cu grilajul de care sunt prinse, a dat asigurari viceprimarul Ruben Latcau.

Reabilitarea pasarelei se va face cu bani de la bugetul local.

Exit mobile version