Opinia Timisoarei

Intariri din Georgia inaintea ultimului duel din sezonul regular pentru echipa de rugby a Timisoarei

TIMISOARA. SCM Timisoara si-a asigurat serviciile unui mijlocas din Georgia inaintea importantelor meciuri din partea a doua a sezonului.

Luka Archvadze este nascut pe 29 octombrie 2002 si vine la Timisoara de la Lelo Saracens. Gruzinul poate juca atat mijlocas la gramada, cat si la deschidere si a fost component al selectionatei sub 20 de ani a tarii sale. Tanarul rugbyst este la prima experienta in afara tarii natale si a semnat un contract valabil pana in 31 decembrie 2026.

Luka Archvadze este al treilea transfer al lui SCM Timisoara in aceasta vara, dupa ce au mai fost transferati Marcel Rusu si David Balan. De asemenea, Archvadze este al treilea georgian din lotul banatean, dupa Khalmakelidze si Jgerenaia. Un altul, Giorgi Teodoradze, a parasit Timisoara la inceputul acestei veri.

Georgianul nu va face parte din lotul care merge la Bucuresti pentru meciul din ultima etapa a sezonului regular, impotriva celor de la Rapid. Banatenii au nevoie de o victorie cu bonus ofensiv pentru a-si asigura prima pozitie in clasament si o semifinala acasa in faza a doua a campionatului.

Sursa foto: Facebook/Luka Archvadze

Exit mobile version