Opinia Timisoarei

Interventie a echipelor Aquatim. Raman fara apa locuitorii de pe mai multe strazi din oras, dar si maternitatea Bega

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare a propiei retele la Timisoara, iar furnizarea apei va fi sistata aproape o zi intreaga.

Vineri, 16 decembrie, intre orele 8-18, la intersectia strazii Surorile Martir Caceu cu Aleea F.C. Ripensia se va interveni pentru devierea retelelor vechi, astfel incat sa se asigure trecerea noilor conducte. Pe durata lucrarilor se va opri apa pe strazile Surorile Martir Caceu, Aleea F.C. Ripensia, Martir Cristina Lungu, Feleacul, Anghel Saligny, Craiova, Retezat, Constanta, Carturarilor, Carpati, Bucegi, Crisul, Wilhelm Conrad Röntgen, Gladiolelor, Cluj (partial), Bulevardul Victor Babes, in Piata Sfantul Iosif cel Nou, la Maternitatea Bega, Casa Tineretului, Sala Sporturilor „Constantin Jude”, Centrul de Afaceri CRAFT, Carrefour, Centrul Scolar „Constantin Pufan”, D.S.V.S.A., Profi, OMV, Restaurant Sabres, Banu Sport, Profi (fost Novatim) si la Punctele Termice de pe strazile Feleacul, Intrarea Padurarilor si Diana.

Nu este singura interventie a Aquatim programata in acest final de saptamana. Joi, 15 decembrie, intre orele 9-14, in localitatile Gruni, Ghizela, Sanovita si in Faget, pe strazile Calea Bichigiului, Stefan cel Mare, Dorobantilor, Gheorghe Doja, George Garda, Vasile Alecsandri, Calea Lugojului si 1 Decembrie 1918, se va efectua spalarea retelei de distributie. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version