Opinia Timisoarei

Irina Columbeanu ramane la mama ei Monica, au decis magistratii bucuresteni

Inca o batalie castigata de Monica Columbeanu. Instanta a decis ca Irina sa ramana la mamica ei, si nu la Irinel, care a cerut Judecatoriei revizuirea hotararii prin care copilul a fost dat in custodia Monicai.

„Tribunalul a dat Monicai Columbeanu mai mult decat a cerut, respectiv desi s-a cerut incredintarea pana la ramanerea definitiva a divortului, Tribunalul a dispus incredintarea pana la ramanerea irevocabila a hotararii de divort. Tribunalul a motivat Decizia de incredintare pe probe care exista intr-un alt dosar, aflat pe rolul unei alte instante de judecata, judecatorii nu au facut parte din acel complet. Tribunalul nu a scos din Casa de Valori a instantei probele depuse de subsemnatul Irinel Columbeanu, pe care le-a considerat ca … nu constituie un mijloc serios de dovada, desi nu le studiase, dovada fiind ca nu exista adrese de ridicare si depunere de catre instanta la Casa de valori a acestor probe”, spune Irinel Columbeanu.

Milionarul de la Izvorani spune ca Monica nu este o mama buna. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins insa cererea lui Irinel, iar Irina Columbeanu ramane in custodia mamei sale.

Exit mobile version