Opinia Timisoarei

Jandarm de 24 de ani gasit impuscat in cap la Timisoara. UPDATE: S-a stins pe masa de operatie. Video

TIMISOARA. Momente teribile, luni dimineata, langa Inspectoratul de Jandarmi din Timisoara. Un jandarm de 24 de ani a fost gasit grav ranit la cap prin impuscare in propria casa aflata in vecinatatea serviciului sau, unde locuieste.

CITESTE SI: Tragedie. 5 morti intr-un groaznic accident. Masina s-a facut zob. Foto

A venit la unitate, si-a luat arma si la scurta vreme a iesit pe poarta si nu s-a mai intors. Cum locuia in vecinatatea Inspectoratului de Jandarmi de pe strada Ghe. Baritiu din Timisoara, un coleg a mers sa vada daca nu cumva s-a intamplat ceva, intrucat era neobisnuit ca el sa dispara in acest fel. L-a gasit intr-o balta de sange, impuscat. cu arma din dotare. Era imbracat in uniforma si asezat pe patul din dormitor. Colegul a dat imediat alarma la numarul de urgenta 112, iar o ambulanta l-a preluat rapid si l-a transportat in stare grava la spital.

Nu se stie deocamdata daca a fost vorba despre un accident sau o tentativa de sinucidere. Ancheta a fost preluata de Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara.

VIDEO: George Stefanita

Tanarul jandarm fusese declarat apt pentru executarea serviciului la ultima testare psihologica

În data de 12 august 2024, în jurul orei 07:40, efectivele din cadrul echipajului de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofițerului, unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împușcată în zona capului.

La fața locului a sosit un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor și o echipă de cercetare la fața locului, fiind sesizat și Parchetul Militar Timișoara de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.

La ultima testare psihologică, jandarmul în vârstă de 24 de ani, a fost declarat apt pentru executarea serviciului.

În prezent starea lui e gravă„, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Timis.

Jandarmul, un vecin model

Vecinii jandarmului gasit impuscat povestesc ca tanarul statea de aproape 3 ani in chirie in acel imobil.

Locuia singur si era respectuos si linistit. Oamenii spun ca nu parea sa aiba vreo problema.

Era de loc din judetul Gorj si recent isi cumparase o masina.

UPDATE: Tanarul jandarm s-a stins pe masa de operatie in timp ce medicii incercau din rasputeri sa il salveze

Cu regret profund, vă anunțăm ca la ora 11:37 medicii au declarat decesului colegului nostru.

Transmitem mesajul de condoleanțe și suntem alături de familia îndurerată!„, au transmis reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis.

UPDATE: Era acuzat de viol. Jandarmul mort la Timisoara, impuscat in cap, era anchetat de cateva zile de procurorii militari. Video

 

Exit mobile version