Opinia Timisoarei

Junior de la Poli Timisoara convocat la calificarile pentru EURO U18

TIMISOARA. Nationala de juniori U18 este prima reprezentativa de handbal a Romaniei care intra in febra competitiilor oficiale in 2024. Tricolorii vor juca in zona Vienei, la turneul de calificare la Campionatul European (5-7 ianuarie).

CITESTE SI: SCM Poli Timisoara, an de an in zodia ‘barajelor’ 

Federatia Romana de Handbal a anuntat marti lotul care va reprezenta tara noastra in capitala Austriei. Printre cei selectionati se afla interul SCM Politehnica Timisoara, Robert Alexandru Motataianu (17 ani, 1.96 m).

Acesta a facut parte din echipa viola care s-a clasat pe locul al treilea la recentul turneu final al Campionatului National Juniori 2, jucat in vara lui 2023 chiar la Timisoara. El a inscris in fiecare dintre cele cinci partide jucate de SCM Politehnica la turneul final, pe care l-a incheiat cu un total de 18 goluri.

In calificari, Romania va intalni Finlanda (vineri, 5 ianuarie, ora 16.45, la Maria Erzensdorf), Austria (sambata, la Schwechat, 16.30) si Letonia (duminica, ora 11.45, la Maria Erzensdorf). Primele doua clasate merg la turneul final.

Exit mobile version