Opinia Timisoarei

‘L-au detonat de la distanta’. Fiica lui Ioan Crisan si doi complici, retinuti pentru asasinarea omului de afaceri a carui masina a fost aruncata in aer la Arad

Fiica omului de afaceri aradean Ioan Crisan, omorat acum trei ani dupa ce masina i-a explodat, si doi complici au fost retinuti pentru omor calificat, distrugere si nerespectarea regimului materialelor explozive.

CITESTE SI: Fiica ar fi comandat atentatul cu bomba in care a murit un om de afaceri din Arad, caruia i-a explodat masina. A fost ridicata cu mascatii, in cazul mortii milionarului Ioan Crisan 

Conform unor surse, milionarul aradean voia sa o dezmosteneasca pe fiica sa si sa lase afacerile in seama fostului ginere. Acesta ar fi fost motivul pentru care fiica ar fi decis sa-l lichideze.

Anchetatorii spun ca cei doi barbati retinuti alaturi de fiica afaceristului, Laura Bilcea, „au procurat, la data de 27 mai 2021, un mecanism care putea fi folosit ca detonator intr-un dispozitiv exploziv improvizat, controlabil prin intermediul telefonului mobil, in care au incorporat ulterior incarcatura exploziva – procurata, detinuta, transportata si folosita fara drept – si l-au plasat in autoturismul victimei, iar la data de 29 mai 2021, ora 06:59, ”actionând cu premeditare si din interes material, l-au detonat de la distanta in timp ce victima se deplasa la volanul autoturismului in parcarea magazinului Profi din cartierul Vlaicu din municipiul Arad”.

Miercuri, in urma unor perchezitii, politistii i-au saltat din Arad pe fiica lui Ioan Crisan si pe complicii acesteia si i-au dus la Bucuresti la audieri.

Dupa

 

Va reamintim, pe 29 mai 2021, omul de afaceri Ioan Crişan a murit la Arad, dupa ce masina in care se afla a explodat, o bomba fiind amplasata sub scaunul soferului. Ioan Crisan detinea una dintre putinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajata de mai multi ani in perimetrul unei foste fabrici de canepa situate la cativa kilometri de municipiul Arad.

Exit mobile version