Opinia Timisoarei

La scor de tenis. Banat Girls, la prima victorie in Superliga de fotbal feminin

TIMIS. Banat Girls a inceput cu o victorie meciurile de pe teren propriu, care in acest sezon se vor disputa fie pe stadionul din Tomnatic, fie la Comlosu Mare.

CITESTE SI: Dumbravita se impune clar in fata unei echipe nou promovate din subsolul clasamentului 

Banat Girls si-a confirmat statutul de favorita in duelul cu Ladies Targu Mures si s-a impus cu scorul de 6-0. Inaintea startului, fotbalistele timisene au afisat un banner in memoria fostei jucatoare Violeta Mitul, decedata in Islanda.

La prima partida in tricoul formatiei timisene, Bianca Ienovan a punctat de doua ori. Tot doua reusite a semnat si Nicol Dinca-Vuia, si tot primele pentru ea de la sosirea la Banat Girls.

Cristina Sucila si Elena Ruvila au punctat cate o data si au stabilit scorul final.

A fost un meci bun in care ne-am dorit victoria. Intr-adevar adversarul a fost unul modest, am dominat meciul cap-coada, am avut multe ocazii pe care le-am fructificat. Concentrarea si dorinta pentru victorie ne-au ajutat astazi sa obtinem acest rezultat. Categoric sunt lucruri de imbunatatit pentru a ne omogeniza ca echipa, chiar daca adversarul de astazi nu ne-a pus probleme. Atitudinea si concentrarea ne vor ajuta sa facem diferenta in orice meci”, a spus dupa partida Bianca Ienovan.

Victoria in fata echipei din Targu Mures este cea mai clara obtinuta in ultimul an. In 17 septembrie 2022, Banat Girls castiga cu 10 – 0, in deplasare, cu Universitatea Galati.

In runda viitoare, programata la finalul lunii septembrie, Banat Girls va juca in deplasare impotriva formatiei din Alexandria.

Exit mobile version