Opinia Timisoarei

La un pas de play-off-ul Cupei. Meciuri tari pentru echipele din Timis

TIMIS. Reprezentantele Timisului in Cupa Romaniei au meciuri dificile la mijlocul saptamanii, in turul al treilea al competitiei.

CITESTE SI: Momentul in care va fi demolat Stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara. Anuntul de ultima ora al presedintelui ales al CJ Timis 

CSC Dumbravita va juca pe stadionul Electrica din Timisoara impotriva Politehnicii. Alb-violetii vin dupa o partida castigata dupa lovituri de departajare in faza precedenta a Cupei, la Pecica, iar in weekend nu a mai jucat un meci de verificare. In ultimele zile, Poli a anuntat si doua transferuri. Este vorba de Alex Tiberiu Nagy, un fundas de 23 de ani care in stagiunea trecuta a jucat la Phoenix Buzias, si de Eduard Amariei, un tanar de 20 de ani, care in trecut a imbracat si tricoul Dumbravitei.

Gruparea de liga secunda din Dumbravita se va prezenta la acest meci fara Morariu, fotbalist care a incasat un cartonas rosu in meciul de campionat incheiat la egalitate, 1-1, la Resita. De asemenea, este inca incerta prezenta in teren a lui Dragan Paulevici.

Un meci in care obiectivul nostru principal e calificarea. Sa vedem, la antrenamentul de azi(n.r. marti), care e starea jucatorilor din punct de vedere fizic, pentru ca am avut o saptamana destul de grea, iar seara vom alege lotul pentru meciul cu Poli. Cert e ca, indiferent de lot, incercam sa ne calificam in play-off-ul competitiei. Nu avem accidentati, in afara lui Paulevici, l-am si schimbat la meciul de la Resita, dar nu cred sa fie o accidentare problematica. Cred ca poate face fata si el la cele doua meciuri din aceasta saptamana. Cum am zis si dupa meciul de la Peciu Nou, de prin minutul 70, la 2-0 pentru noi, probabil că baietii isi conservau energiile pentru meciul de la Resita. Am suferit pe final, dar ne-am calificat. Nu m-ar deranja sa fie la fel si la meciul cu Poli. Nu avem nevoie de prelungiri, dar pana la urma si prelungirile, si loviturile de departajare iti pot aduce calificarea, iar asta ne intereseaza in primul rand. Chiar daca nu avem nevoie de asa ceva in aceasta saptamana, cu siguranta nu am fi tristi daca ne-am califica dupa prelungiri sau penalty-uri!”, spune antrenorul Dumbravitei, Cosmin Stan.

Duelul dintre Politehnica Timisoara si CSC Dumbravita este programat miercuri, de la 17:30 si va fi condus de o brigada formata din Tudor Jurca, din Arad, ajutat la cele doua tuse de Casian Bala, tot din Arad, si Ioan Humita, din Armenis.

Meci spectaculos si la Ghiroda

O alta intalnire interesanta este programata la Ghiroda, acolo unde vine divizionara secunda ACSM Resita. Carasenii au inceput sezonul cu o victorie si o remiza in primele doua runde si pana in prezent detin recordul pentru cele mai rapide goluri ale campionatului. Lascu, impotriva Craiovei, respectiv Burlacu impotriva Dumbravitei, au inscris fiecare in minutul 2.

De cealalta parte, Ghiroda vine dupa o victorie in Cupa, chiar in Caras-Severin, impotriva celor de la Vointa Lupac in primul meci oficial al stagiunii, dar si dupa un esec in amicalul din weekend de pe teren propriu, jucat impotriva Unirii Alba Iulia.

Cele doua echipe s-au intalnit ultima data in stagiunea 2022-2023 a ligii a III-a, cea in care carasenii au promovat. In cele 5 meciuri de atunci, Ghiroda a castigat unul, a obtinut o remiza si a pierdut alte trei. La ultima intalnire de la Ghiroda, Resita s-a impus cu scorul de 2-0.

Intalnirea din Cupa Romaniei, din turul al III-lea, este programata miercuri, de la ora 17:30 si va fi condusa de clujeanul Dragos Lunca, ajutat la cele doua linii de Ioan Alexandru Corb, din Satu Mare, si George Catalin urs, din Oradea,

Exit mobile version