Opinia Timisoarei

Lectie de acordare de prim-ajutor motociclistilor accidentati, la Timisoara, cu sefii UPU-SMURD si Ambulanta Timis. O actiune marca Doomstriker Banat, clubul iubitorilor de motoare format din politisti, jandarmi si pompieri

TIMISOARA. Accidentele in care sunt implicati motociclisti sunt tot mai dese pe sosele, iar acordarea primului ajutor in astfel de cazuri poate face diferenta intre viata si moarte.

CITESTE SI: Parada a motociclistilor la Timisoara in memoria legendarului Nicu Covaci. 250 de bikeri, chiar si din Serbia, si-au luat ramas bun de la liderul trupei Phoenix. Video si foto

De aceea, iubitorii de motoare din clubul Doomstriker LEMC Banat organizeaza sambata, 10 august, o lectie deschisa pentru cei care vor sa invete cum anume sa intervina in situatii limita, in cazul unui accident in care ranit poate fi un motociclist.

Cei care vor arata manevrele ce trebuie aplicate, cum se indeparteaza in mod corect elementele de echipament de protectie pentru ca interventia sa fie eficienta si care sunt pasii de urmat vor fi medicul Mihai Grecu, seful UPU-SMURD Timis si medicul Florin Crisan, seful Serviciului de Ambulanta Timis.

Evenimentul se va desfasura pe Splaiul Tudor Vladimirescu 29/30, de la orele 18.00, in vecinatatea autogarii din Piata Iosefin.

Oricine este binevenit.

Clubul Doomstriker LEMC Banat, parte dintr-o retea internationala care s-a infiintat in 2013 in Italia, este format din oameni ai legii din sistemul national de aparare si ordine publica.

Vorbim despre politisti, politisti de frontiera, jandarmi ori pompieri, aviatori, marinari sau lucratori in servicii de informatii, pentru care sunt la fel de importante pasiunea pentru motociclism si misiunea de a contribui la tot ceea ce inseamna educatie, performanta, ajutarea semenilor si sprijin prin implicare in comunitate.

Exit mobile version