Opinia Timisoarei

‘Leii’ castiga primul meci la Cupa Timisoara. Banatenii joaca vineri a doua partida

TIMISOARA. Cupa Timisoara la baschet a inceput cu o partida spectaculoasa facuta de gazdele turneului in compania colegei de Liga Nationala din Sibiu.

CITESTE SI: Prima reactie a lui Dominic Fritz dupa ancheta de coruptie de la Spitalul Municipal Timisoara din subordinea primariei: Sunt siderat si infuriat 

Baschetbalistii pregatiti de Dragan Petricevic au controlat in mare parte duelul cu ardelenii si in cele din urma s-au impus la 16 puncte diferenta, 83 – 67. Astfel, banatenii continua evolutiile bune din meciurile de verificare.

Desi ne aflam intr-o perioada in care rezultatele conteaza mai putin, accentul fiind pus pe pregatirea fizica si pe construirea relatiilor de joc, ne bucuram ca am bifat al treilea succes din tot atatea meciuri de verificare disputate pana acum in presezon.„, a transsmis clubul timisorean.

SCM winsed.swiss Timisoara va juca urmatorul meci vineri, de la ora 13:30, tot in sala Constantin Jude, impotriva gruparii KK Mladost SP, echipa nou-promovata in esalonul de elita al baschetului din Serbia.

Exit mobile version