Opinia Timisoarei

Leii din Banat castiga in Banie. Victorie mare pentru Timisoara in Cupa Romaniei

TIMISOARA. Leii din Banat au inceput cu dreptul noul sezon si au obtinut o victorie imensa la Craiova, in fata echipei gazda, in primul meci al turneului in 3 din Banie, la care va mai participa si echipa din Ploiesti.

CITESTE SI: Tintesc victoria cu Tunari. Dumbravita joaca acasa, la Ghiroda 

Elevii lui Dragan Petricevic au fost condusi si la 15 puncte, dar ca de obicei, gruparea alb-violeta a avut puterea sa joace pana la sfarsit si s-a impus meritat cu 70-67.

Primul sfert a fost echilibrat, 16-17, dupa care oltenii s-au distantat si pareau scapati in castigatori, 28-41. Banatenii au avut un sfert trei de vis, 27-9 si remontada a fost deplina. Ultimele minute au fost cu ambele echipe la conducere, dar Timisoara a avut nervi de fier pentru a gestiona bine finalul, 70-67.

Nou-venitul Foreman Antonyo Makale a avut un debut de exceptie cu 24 de puncte, iar Igor Kesar a terminat meciul 17 puncte si 9 recuperari defensive. De la invinsi, Vitalii Zotov s-a remarcat cu 19 puncte si 7 pase decisive.

Pentru SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara este o victorie mare, dar pentru calificare este nevoie si de un succes, sambata de la ora 20.00 cu CSM Ploiesti.

Exit mobile version