Opinia Timisoarei

Liberalul Cristinel Dugulescu nici nu a intrat bine in PNL ca deja face valuri. Vrea sa ii ia locul lui Viorel Coifan!

TIMISOARA. Nemultumiri mari in PNL, partidul la care a dezertat deputatul mincinos, Cristinel Dugulescu. Acesta vrea cu tot dinadinsul in Parlamentul Romaniei, in urmatorul mandat, iar pentru asta are doua variante.

Prima dintre variante este ca deputatul mincinos, Cristinel Dugulescu sa candideze la functia de senator exact pe colegiul pe care il reprezinta in acest moment senatorul Nicolae Robu, in Parlament. Aceasta in conditiile in care Robu castiga alegerile si devine primar al Timisoarei.

Exista si o varianta de rezerva, mai pesimista, dar care deja starneste nemultumiri in sanul liberalilor. Conform acesteia, Dugulescu ar urma sa candideze la functia de deputat pe colegiul pe care il reprezinta acum, dar pe care se pregatea sa candideze si Viorel Coifan, unul din greii PNL Timis. Surse din PNL sustin ca Viorel Coifan deja a inceput sa isi exprime nemultumirile fata de colegii sai liberali.

Mai mult decat atat, Dugulescu deja vrea sa isi impuna punctul de vedere in PNL Timis si, sustin surse din PNL, acesta doreste sa promoveze un frate intru credinta pe un loc eligibil pe lista celor care vor candida la Consiliul Local Timisoara, lista care deja este stabilita de catre membrii PNL.

Oricum, pana sa se decida ce are de facut, merita analizat contul de Facebook al deputatului mincinos care acum pozeaza in cel mai curat libaral, dar care pana nu demult era cel mai fidel democrat-liberal si care a pozat, la propriu, alaturi de presedintele Traian Basescu si de fostul premier Emil Boc. Oricum, pozele sunt insotite de comentarii savuroase ale „prietenilor” lui Dugulescu.

Despre fostul prim-ministru Emil Boc, Dugulescu a postat urmatorul mesaj:

Premierul Boc si-a facut datoria fata de Romania!
Premierul demisionar Emil Boc lasa in urma o crestere economica de 2,5%, dupa ce a preluat de la PNL o tara cu un deficit de 5,5%. Lasa o rata a somajului sub media europeana, o lege a educatiei capabila sa modernizeze sistemul romanesc de invatamant, un Cod al Muncii nou, o lege a pensiilor bazata pe principiul contributivitatii, institutii anti-coruptie care nu functioneaza pe criterii politice, reforma politiei, dar si o rata a absorbtiei fondurilor europene mai mare decat oricand pana acum.
Premierul Boc si-a facut datoria fata de Romania!

Se pare ca Dugulescu s-a intors la 360 de grade si si-a schimbat pararea despre ceea ce posta in urma cu nu foarte mult timp. Tot pe contul sau de Facebook, liberalul acum, Dugulescu, scrie cuvinte grele despre USL.

“Decizia parlamentarilor opozitiei de a nu participa in mod efectiv la lucrarile Parlamentului, dar cu incasarea indemnizatiei, este in mod incontestabil o atitudine de sfidare a celor pe care ii reprezinta in Forul legislativ al tarii”, scrie Dugulescu.

Oricum, pana la alegerile parlamentare din noiembrie, Dugulescu mai are timp sa se razgandeasca. Traseismul pare a fi pentru el un adevarat hobby, iar in noiembrie ne-am putea astepta ca acesta sa candideze din partea unui alt partid.

CITESTE SI: Deputatul mincinos, Cristinel Dugulescu, a trecut la PNL. L-au girat Crin Antonescu si Sorin Frunzaverde!

CITESTE SI: Al doilea transfer portocaliu in USL Timis: Marius Dugulescu demisioneaza din PDL si se alatura taberei liberalilor!

CITESTE SI: Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc: Echipa de primari PDL este unita!

CITESTE SI: Deputatul PDL de Timis, Marius Dugulescu, ar putea fi cercetat de Parchetul ICCJ la cererea Institutului de Politici Publice pentru votul la 2 maini

CITESTE SI:Deputatul PDL de Timis Marius Dugulescu surprins de camerele video in timp ce vota cu doua cartele! VEZI VIDEO!

Exit mobile version