Opinia Timisoarei

Liderul intalneste campioana. SCM Timisoara da piept cu Dinamo, inaintea vacantei din Liga Nationala de rugby

TIMISOARA. SCM Timisoara are o revansa de luat in fata lui Dinamo Bucuresti dupa esecul din meciul tur de pe stadionul Gheorghe Rascanu, cand banatenii au fost invinsi cu 29-27, dupa ce au avut un avantaj de 21 de puncte.

Inaintea duelului dintre cele doua, timisorenii sunt primii in clasament, cu 30 de puncte, in timp ce campionii en-titre sunt pe ultima treapta a podiumului, cu 5 puncte mai putin. SCM-ul nu-l va putea utiliza in aceasta intalnire pe Lucian Muresan, cel care s-a accidentat in meciul de acasa cu Universitatea ELBI Cluj.

Ne dorim sa ramanem pe primul loc si incercam sa facem un meci bun la Dinamo, sa ne consolidam pozitia. Toate infruntarile cu Dinamo au fost foarte fizice si spun asta din ceea ce am simtit in teren. Am jucat circa 60 minute in finala Cupei, cand am fost comotionat la o ciocnire, iar la al doilea meci am jucat evoluat mai putin. Am fost si anul trecut pe locul intai, am inceput tare si dupa aceea, spre sfarsit nu am mers chiar asa bine. Am tras invataminte si vrem sa schimbam lucrurile anul acesta, ne dorim trofee.”, spune inaintea intalnirii Robert Murariu.

SCM Timisoara ii va trimite din primul minut in teren pe urmatorii jucatori: Chiriac, Căpățînă, Mosese – Neculau (căpitan), Onsando – Ser, Kalmakhelidze – 8. Feoefaaki – Rupanu, Plai – Bucur, Tiqe – Jgerenaia, Manumua – Simionescu. Rezervele pentru aceasta italnire sunt Vasilovici, Sikote, Taruș, Murariu, Altinok, Jipa, Shennan, Ștețco.

Intalnirea dintre Dinamo si SCM Timisoara este programata vineri, de la ora 13, si va fi transmisa in direct pe TVR Sport.

Exit mobile version