Opinia Timisoarei

Lotul fostului consilier local PSD Lucian Torj este cercetat in stare de libertate

Toti membrii gruparii infractionale conduse de fostul consilier local PSD din comuna Biled, Lucian Torj, sunt cercetati in stare de libertate. Presupusul lider al grupului infractional, Lucian Torj, a fost eliberat si el, prin decizie a Curtii de Apel Timisoara.

Din lotul Torj fac parte 11 persoane, care au fost arestate in februarie 2009, dupa descinderi in forta ale mascatilor si jandarmilor. Gruparea a fost acuzata de constituirea unui grup infractional organizat, santaj si proxenetism.

Liderul retelei, despre care anchetatorii spun ca era Torj, ocupa cu traficul de persoane, santaj, amenintari, solicita taxe de protectie, organiza sechestrari de persoane, a fost acuzat si de vatamare corporala, iar intr-un caz exista si acuzatia de tentativa de omor..

Ancheta incepuse din februarie 2008., in urma unor plangeri venite din partea unor fete care sustineau ca au fost victimele acestor traficanti. Au urmat filaje si urmariri, iar in februarie 2009, politistii si procurorii i-au ridicat pe toti membrii retelei.

Exit mobile version