Opinia Timisoarei

Lucrari ale Aquatim la Timisoara si in judet. Apa oprita sau presiune scazuta la robinete

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere sau modernizare a propriei retele de distributie, iar echipele companiei vor actiona atat la Timisoara, cat si in judet.

Marti, 24 septembrie, intre orele 8-19, la intersectia Bulevardului Vasile Parvan cu strada Traian Lalescu se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul CL13 – Executie retele de apa si canalizare Timisoara Sud – Lot 1, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Vasile Parvan si strada Traian Lalescu, precum si la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologii Informationale, Facultatea de Mecanica, Facultatea de Constructii si Biblioteca Politehnicii. in acelasi timp, presiunea va fi scazuta pe Bulevardul Victor Babes si strazile Sfanta Rozalia, Plautius Andronescu si Ioan Curea.

In perioada 23-25 septembrie, zilnic intre orele 8-15, presiunea apei va fi scazuta in Dragsina pentru lucrari de spalare a retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.
De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Exit mobile version