Opinia Timisoarei

Lucrarile la calea ferata intre Timisoara si Giroc sunt gata. Momentul cand va fi construit sensul giratoriu

TIMISOARA. Se mai fac ultimele retusuri la lucrarile la trecerea de cale ferata intre Timisoara si Giroc, la intrarea in Giroc. Circulatia rutiera va fi deschisa, asa cum s-a stabilit initial, vineri, 6 septembrie.

CITESTE SI: Cand vin primele troleibuze noi la Timisoara? A fost semnat contractul

Mai exact, masinile vor putea circula pe aici incepand din jurul orei 16.00.

„Trecerea de cale ferată va fi dotată cu barieră, instalație de semnalizare a apropierii trenurilor, de tip BAT, dispozitive cu lumină intermitentă roșie, dispozitiv de avertizare sonoră, dispozitiv cu lumină intermitentă albă, unități luminoase pe corpul barierei. Se vor instala și 2 camere de supraveghere video IP, pentru supravegherea trecerii la nivel și a instalației BAT”, au transmis reprezentanții CFR Infrastructură Timișoara.

In ceea ce priveste sensul giratoriu anuntat, acesta va fi construit in prima vacanta scolara, anunta reprezentantii Primariei Giroc.

„Lucrările la sensul giratoriu ce urmează să se realizeze lângă șoseaua de centură sunt în faza de avizare și se vor realiza în perioada vacanței din octombrie, pentru a minimiza disconfortul creat”, a transmis Primaria Giroc.

Exit mobile version