Opinia Timisoarei

Lugojul continua parcursul fara greseala, Sanandreiul face rocada cu Parta, Belintul reuseste scorul etapei

TIMIS. CSM Lugoj continua marsul fara eroare spre barajul de promovare in liga a III-a si s-a impius in unul dintre derby-urile etapei cu numarul 11 din D-ul timisean. Flacara Parta a pierdut celalalte meci important al rundei, la Giarmata, ceea ce a dat ocazia Sanandreiului sa revina pe locul al doilea.

CITESTE SI: Doua echipe din Timis, pe podium la jumatatea sezonului regular din Liga a III-a 

Dupa doua runde fara sa inscrie, Beniamin Dobra a reusit unicul gol al duelului pe care Lugojul l-a castigat la limita 1-0 cu CSC Liebling. Astfel, liderul ajunge la 33 de puncte si este la 5 lungimi de pozitia a doua.

CS Sanandrei Carani este dupa aceasta runda formatia de pe locul 2, dupa ce s-a impus cu 4-0 acasa in fata Unirii Sannicolau Mare si a ajuns la 28 de puncte. Sanandreiul s-a desprins la 3 puncte de locul 3, dupa ce Parta a suferit al doilea esec pe teren propriu al campionatului, de aceasta data in derby-ul cu Millenium Giarmata.

Scorul rundei a fost stabilit la Belint, acolo unde echipa locala a trecut cu 5-2 de AS Recas, iar odata cu cele trei puncte gazdele i-a lasat pe fotbalistii din orasul vinului pe penultima pozitie si a urcat pana 12.

Iata rezultatele complete ale rundei cu numarul 11, din Liga a IV-a Timis.

CSU Universitatea de Vest Timisoara 3 – 1 Gloria Mosnita Noua
CS Sanandrei Carani 4 – 0 Unirea Sannicolau Mare
Flacara Parta 0 – 1 Millenium Giarmata
Cocosul Ortisoara 0 – 1 Progresul Ciacova
CSC Belint 5 – 2 AS Recas
AS Gelu 2 – 2 Pobeda Dudestii Vechi
CSM Lugoj 1 – 0 CSC Liebling
CSC Ghiroda si Giarmata Vii II 4 – 1 CSO Deta

 

Exit mobile version