Opinia Timisoarei

Lugojul s-a desprins in clasament, o singura echipa a ramas neinvinsa in Timis, Belintul a predat ‘lanterna rosie’

TIMIS. Runda a IX-a a Ligii a patra Timis a adus meciuri cu mulote goluri, o victorie muncita a liderului din Lugoj, dar si incheierea seriei de invincibilitate a echipei din Liebling.

CITESTE SI: Etapa cu goluri putine. Peciu Nou e lider solitar, Pecica si Poli Timisoara au facut pasi gresiti, Sagul a pierdut cu ‘lanterna rosie’ 

CSM Lugoj parea sa aiba o misiune usoara pe teren propriu impotriva Progresului Ciacova, una dintre ultimele clasate in serie, insa duelul a fost mai echilibrat decat se asteptau pana si oaspetii. Lugojenii au inscris golul de 3 puncte in minutul 88, dintr-o lovitura de la 11 metri tranformata de Dorin Marmareanu. Astfel, Lugojul isi continua parcursul perfect si are 27 de puncte din tot atatea posibile.

Celelalte doua ocupante ale podiumului, echipele din Parta si Sanandrei si-au castigat fara mari probleme partidele, inscriind cate trei goluri fiecare. Surpriza rundei s-a inregistrat la Belint, acolo unde CSO Liebling a suferi primul esec al sezonului, seria de invincibilitate incheindu-se la 8 partide. Odata cu acest rezultate, Lugojul ramane singura grupare neinvinsa in D-ul din Timis. In acelasi timp, echipa din Belint obtine prima victorie a stagiunii si urca pe pozitia a 15-a, lasand ultimul loc satelitului celor de la CSC Ghiroda si Giarmata Vii.

Iata rezultatele complete ale rundei:

CSU Universitatea de Vest 2 – 3 Unirea Sannicolau Mare
CS Sanandrei Carani 3 – 0 Pobeda Dudestii Vechi
Flacara Parta 3 – 1 AS Recas
Gloria Mosnita Noua 3 – 1 Millenium Giarmata
CSM Lugoj 1 – 0 Progresul Ciacova
AS Gelu 4 – 3 CSO Deta
CSC Belint 1 – 0 CSC Liebling
Cocosul Ortisoara 5 – 2 Cocosul Ortisoara

Exit mobile version