Opinia Timisoarei

Lugojul si alte doua echipe din Romania joaca in optimile Challenge Cup

TIMIS. Stam bine la volei feminin, acolo unde avem o echipa in Liga Campionilor, dar si trei in Challenge Cup, acolo unde o regasim si pe finalista sezonului trecut, CSM Lugoj.

CITESTE SI: Cand va fi receptionat Centrul de legume si fructe de la Tomnatic si ce mai trebuie sa remedieze constructorul 

Cele trei echipe din Romania care evolueaza in Challenge Cup, joaca in aceasta saptamana prima mansa din optimile de finala ale Challenge Cup. CSO Voluntari deschide balul, urmand să evolueze in deplasare, contra echipei sarbe Zok Ub.

CSM Bucuresti joaca miercuri, tot in deplasare, la Atena, cu un club de traditie in voleiul grec, Panathinaikos Atena. Iar CSM Lugoj va juca ultima, joi, tot in fata unei echipe din Serbia, Tent Obrenovac.

Cele doua grupari s-au infruntat si in editia trecuta a competitiei, dar in faza semifinalelor, echipa banateana reusind sa se califice mai departe dupa doua partide spectaculoase.

Va reamintim, CSM Lugoj a inceput bine sezon si in Divizia A1 de volei feminin, unde dupa 8 meciuri are 18 puncte si este pe locul 4, la un punct de echipele di n Blaj si Targoviste, si doua de liderul Rapid.

Exit mobile version